AdvaMed/Porzio 2024

MedTech Compliance Bootcamp

DAY ONE - Tuesday, September 10th

| Program | Start | Duration | Topic/Details |
|---------|----------|----------|---|
| Section | Time | Duration | All Sessions Will Be Interactive Throughout |
| | 8:00 am | 30 min. | Breakfast |
| One | 8:30 am | 30 min. | Introduction Faculty Bios Program Overview Attendees' Goals for This Program/Polling AdvaMed Intro |
| Two | 9:00 am | 45 min. | The Amorphous Power of Culture Impact of Culture on Compliance Pressure Points that Can Affect (and Change?) Culture |
| Three | 9:45 am | 60 min. | The Foundation of Your Compliance Program Relevant Laws, Rules and Guidance Converting the Required Elements of an Effective Compliance Program into a Structure The Tools and Environment to Manage Risk Motivating Senior Management and Educating the Board |
| | 10:45 am | 15 min. | Break |
| Four | 11:00 am | 60 min. | What Interests The Government These Days Recent Government Enforcement Actions & Areas of Focus Lessons Learned and Their Relevance to Your Business New Developments |
| | 12:00 pm | 60 min. | Lunch |
| Five | 1:00 pm | 120 min. | Compliance Deep Dive: Identifying and Mitigating Ongoing and Emerging Risk Areas Inside and Outside the United States Identifying High Risk Areas Addressing and Mitigating Risks Locally and Globally Considerations related to Interactions with HCPs and Other Health Care Entities; Managing Third-Party Distributors; Data Privacy; Other Compliance Challenges |
| | 3:00 pm | 15 min. | Break |
| Six | 3:15 pm | 120 min. | Interactive Break Out Session • Present hypothetical scenarios and consider application of the AdvaMed Code and other compliance considerations • Conducting a compliance risk assessment |
| Seven | 5:15 pm | 15 min. | Review of Day One/Plan for Day Two |
| | 5:30 pm | 15 min. | Adjourn Day One |
| | 5:30 pm | 120 min. | Program Reception - AdvaMed's Rooftop – 1301 Pennsylvania Avenue. N.W., Washington, DC |

| Program | Start | Duration | Topic/Details |
|----------|----------|----------|---|
| Section | Time | Daration | All Sessions Will Be Interactive Throughout |
| | 8:00 am | 30 min. | Breakfast |
| Nine | 8:30 am | 30 min. | Recap of Day 1 and Interactive Q&A |
| Ten | 9:00 am | 60 min. | Managing Promotional, Medical, Corporate & Investor |
| | | | Communications (including Social Media): What You |
| | | | Can/Should/Shouldn't Say to Whom |
| | | | Regulatory Requirements for Promotion |
| | | | Recent Developments: FDA and FTC Enforcement Way Considerations for Scientific Evaluation Disease Apparents |
| | | | Key Considerations for Scientific Exchange, Disease Awareness and Corporate Communications |
| | | | Social Media and Considerations with Use of "Influencers" |
| | | | Social Media and Considerations with ose of infidencers |
| Eleven | 10:00 am | 90 min. | Industry Panel – Healthcare Compliance and All Its Glory in the Medical Device Business |
| | | | Speakers: |
| | | | Masha Goodman-Khan, Senior Director of Compliance |
| | | | and Legal Operations, Vericel Corporation |
| | | | Daniel Spicehandler, Vice President, Compliance |
| | | | Divisions, Stryker Corporation |
| | | | Alessandra Spina, Vice President and Deputy General Alessandra Spina, Vice President and Deputy General |
| | | | Counsel, Chief Compliance Officer-Health Compliance, Terumo Americas (<i>Virtual</i>) |
| | | | This session will involve current in-house Compliance Officers |
| | | | and AdvaMed compliance leaders who will discuss the |
| | | | multifaceted considerations associated with managing and mitigating health care compliance risks in today's medical |
| Turalua | 11.20 | 45 | device industry. |
| Twelve | 11:30 am | 45 min. | AdvaMed UpdatePatrick Fogarty, Deputy General Counsel and Senior Vice |
| | | | President, Legal, AdvaMed |
| | | | Ida Nassar, Vice President, Assistant General Counsel, |
| | | | Compliance & Ethics, Legal, AdvaMed |
| | 12:15 pm | 45 min. | Lunch Break |
| Thirteen | 12:45 pm | 60 min. | Hot Topics |
| | • | | |
| Fourteen | 1:45 pm | 15 min. | Closing Discussion, Q&A and Wrap-up |
| | | | Any Remaining (Burning) Questions |
| | | | So What Are You Going to Do When You Get Back to Work? |
| | | 1 | |